imah » Blog » The Kahirupan Muhammad Ali

The Kahirupan Muhammad Ali

Muhammad Ali (dilahirkeun Classius Clay, 1942 - 2016) janten hiji medalist emas Olimpiade di 1960 sarta dunya jawara tinju heavyweight di 1964. lalampahan na tinju dimimitian nalika beureum bodas sapédah Schwinn nya éta dipaling jeung anjeunna patepung pulisi Joe Martin nu jadi instruktur tinju.

hirup Muhammad Ali urang geus euweuh pondok tina legenda, ningali infographic handap ku www.senseornosense.com pikeun moments greatest hirupna. infographic Ieu beautifully grafik hirupna tina waktos sapédah nya éta dipaling saacan pupusna.

Dina kecap tina greatest "ngambang kawas kukupu a, nyeureud kawas nyiruan a"

The Kahirupan Muhammad Ali

Infographic ku: http://www.senseornosense.com/life-muhammad-ali/


Leave a Reply

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan / Affiliate Panyingkepan: ramatloka ieu bisa nampa santunan pikeun purchases dijieun tina Tumbu ngarujuk. Jujul kabugaran nyaéta pamilon dina Amazon Layanan LLC associates Program, hiji program iklan affiliate dirancang nyadiakeun sarana pikeun situs earn waragad iklan ku iklan jeung linking mun Amazon.com. Tempo kami "kabijakan privasi"Halaman pikeun info leuwih lengkep. Sakur advertisements dilayanan ku Google, Inc., sarta pausahaan filial bisa jadi dikawasa maké cookies. Cookies ieu ngidinan Google pikeun nembongkeun Iklan dumasar kunjungan anjeun ka situs ieu sareng situs séjénna anu ngagunakeun jasa iklan Google.