imah » baju » Spring 2015 giveaway: win a ageung Hideung & Héjo jujul Kabugaran Hoodie

Spring 2015 giveaway: win a ageung Hideung & Héjo jujul Kabugaran Hoodie

Sistem Fat Decimator

Spring 2015 giveaway

Meunang hiji ageung Hideung & Héjo jujul Kabugaran Hoodie

workout Hoodie

Asupkeun giveaway handap

a giveaway Rafflecopter

Giveaway Ieu dimimitian dina 5 / 1 / 15 & tungtung on 6 / 30 / 15 11: 59 PM Est

Hiji Winner Badé dipilih


Aturan giveaway:

The FitnessRebates.com Sweepstakes (nu "Sweepstakes") nyaeta buka warga légal dina lima puluh (50) Amerika jeung Kacamatan Columbia leuwih umur 18 kalawan aksés ka Internét sepanjang waktos salila Sweepstakes sarta saterusna hadiah-pangajén jaman iwal disebutkeun dieusian ku FitnessRebates.com. warga non-AS leuwih umur 18 bisa asupkeun iwal dinyatakeun dilarang ku peraturan lokal jeung hukum. Sadaya karyawan FitnessRebates.com. ( "Sponsor"), sadaya agénsi pakait jeung masing-masing tina wawakil jualan maranéhanana, distributor, atawa agén (sakabéh baheula bareng jeung sponsor, sacara koléktif disebut "Sweepstakes badan"), sarta anggota kulawarga saharita maranéhanana (salaki, kolot, anak, sibling na spouses masing-masing) jeung maranéhanana hirup di rumah tangga sarua unggal (naha patali atawa henteu), aya ineligible pikeun ilubiung dina Sweepstakes. Sadaya undang jeung peraturan féderal, kaayaan sarta lokal lumaku ditagihkeun. Batal mana dilarang atanapi diwatesan ku hukum. Éntri dina Sweepstakes constitutes ditampa lengkep sareng saratna anjeun tina ieu Aturan resmi. NO mésér perlu. A mésér moal ningkatkeun Chances anjeun unggul

Leave a Reply

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan / Affiliate Panyingkepan: ramatloka ieu bisa nampa santunan pikeun purchases dijieun tina Tumbu ngarujuk. Jujul kabugaran nyaéta pamilon dina Amazon Layanan LLC associates Program, hiji program iklan affiliate dirancang nyadiakeun sarana pikeun situs earn waragad iklan ku iklan jeung linking mun Amazon.com. Tempo kami "kabijakan privasi"Halaman pikeun info leuwih lengkep. Sakur advertisements dilayanan ku Google, Inc., sarta pausahaan filial bisa jadi dikawasa maké cookies. Cookies ieu ngidinan Google pikeun nembongkeun Iklan dumasar kunjungan anjeun ka situs ieu sareng situs séjénna anu ngagunakeun jasa iklan Google.