imah » Treadmills » Proform » Proform Performance 600i treadmill diobral pikeun $ 799

Proform Performance 600i treadmill diobral pikeun $ 799

Sistem Fat Decimator

2016 Proform treadmill deal

The Proform Performance 600i treadmill nyaeta diobral pikeun $ 799 tina ProForm.com pikeun Time Limited Ngan!

Proform Performance 600i

Fitur kinerja 600i:

- Motor: 2.75 CHP Mach Z ™ komérsial Motor

- condong: 0 - 12% Range condong

- Cushioning: ProShox Cushioning kalawan 4 Manten Absorbers

- Beubeur: 20 "x 60" treadmill Beubeur

600i konsol

- 22 workout Aplikasi diulas iFit Téhnologi

- CoolAire workout Fan

- 325 Lb. Kamampuh beurat

- tapak suku: 59.25 "x 36.63" x 79.62 "

jaminan:

- Hirupna kotakna & Rek Motor

- 2-Taun Bagian Rek

- 1-Taun Rek Buruh ~ Catetan: Hirupna Rek patali ka Hirupna tina purchaser Asli Ngan

Balanja:

Proform ieu Ayeuna Ngalamar pengiriman barang bébas on Unit pikeun hiji Time Limited Ngan

Klik di dieu to Purchase the Proform Performance 600i Today for Only $799 from Proform.com! If You Are Looking for a Different Unit, Check out the ProForm Treadmills Bagian on Website Maranéhna


Tabungan badag di ProForm.com

The $799 sale price for the Proform Performance 600i treadmill is valid as of 1/5/16. Price and availability for this treadmill deal is subject to change. Any price you pay at Proform.com at the time of purchase will apply to your order

Leave a Reply

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan / Affiliate Panyingkepan: ramatloka ieu bisa nampa santunan pikeun purchases dijieun tina Tumbu ngarujuk. Jujul kabugaran nyaéta pamilon dina Amazon Layanan LLC associates Program, hiji program iklan affiliate dirancang nyadiakeun sarana pikeun situs earn waragad iklan ku iklan jeung linking mun Amazon.com. Tempo kami "kabijakan privasi"Halaman pikeun info leuwih lengkep. Sakur advertisements dilayanan ku Google, Inc., sarta pausahaan filial bisa jadi dikawasa maké cookies. Cookies ieu ngidinan Google pikeun nembongkeun Iklan dumasar kunjungan anjeun ka situs ieu sareng situs séjénna anu ngagunakeun jasa iklan Google.