"Ritual Rasa Rapat" KELULUSAN Métabolisme Anjeun?
Candak kuis pondok kami di handap pikeun ningali upami éta tiasa dianggo pikeun anjeun!
Patarosan 1 / 7
Dimana beurat disimpen disimpen nyaéta gambaran langsung kumaha hormon leungitna lemak anu ngalaksanakeun. Salaku conto, tomat ngabalukarkeun pankréas-peradangan pikeun 67% awéwé maksa panyimpen gajih dina midsection na:
Pilih Jawaban Anjeun Di handap ieu:
Mana anu di handap nyaéta PALING leres?
Kuring nahan sabagean beurat beurat kuring dina satengah handap (imbit, hips, pingping).
Kuring ngagaduhan deui bentuk epal; patengahan abdi sareng daérah tummy aya masalah kuring.
Beurat tambahan kuring sacara merata kasebar di sakuliah awak kuring
Abdi langkung seueur angka sajam-kaca tapi tetep tiasa leungit sababaraha pon tambahan.
Copyright © 2019 Sadaya Hak ditangtayungan.

Situs ieu sanés bagian tina situs wéb Facebook atanapi Facebook Inc. Salaku tambahan, situs ieu TI disarankeun ku Facebook ku cara naon waé. FACEBOOK mangrupakeun mérek dagang ti FACEBOOK, Inc.

Panyingkepan Afiliasi: Situs wéb ieu tiasa nampi santunan pikeun pamayaran anu dilakukeun tina ngarujuk tautan
Powered by ClickFunnels.com