imah » kabijakan privasi

kabijakan privasi



jujul kabugaran Butuh privasi anjeun serius. kawijakan privasi Ieu ngajelaskeun naon informasi pribadi urang kumpulkeun na kumaha ieu kami nganggo éta. Tempo ieu Primer kawijakan privasi mun leuwih jéntré ngeunaan kawijakan privasi di umum.

Koléksi Émbaran rutin

Kabéh server web lagu informasi dasar ngeunaan datang maranéhanana. Inpo ieu ngawengku, tapi henteu dugi ka, alamat IP, rinci browser, timestamps na kaca ngarujuk. Taya inpo ieu pribadi bisa nangtukeun datang husus keur loka ieu. Inpo ieu dilacak keur kaperluan administrasi tur pamaliharaan rutin.

Cookies jeung Beacons Web

Dimana perlu, jujul Kabugaran migunakeun cookies pikeun nyimpen inpo tentang preferensi a nganjang sarta sajarah guna hadé ngawula nganjang jeung / atawa nampilkeun nu nganjang kalawan eusi ngaropéa.

mitra iklan jeung pihak katilu sejenna oge bisa make cookies, Aksara jeung / atawa beacons web lagu datang ka situs urang dina raraga pidangan advertisements sarta informasi mangpaat séjén. tracking misalna geus rengse langsung ku pihak katilu ngaliwatan server sorangan jeung nunut ka kawijakan privasi sorangan.

Ngadalikeun Privasi anjeun

Catet yén anjeun bisa ngaganti setélan panyungsi anjeun pikeun mareuman cookies lamun boga masalah privacy. Nganonaktipkeun cookies pikeun sakabéh situs henteu dianjurkeun sakumaha eta bisa ngaganggu pamakéan Anjeun tina sababaraha situs. Pilihan Hadé pisan mun éta mareuman atanapi ngaktipkeun cookies dina dasar per-loka. Taroskeun dokuméntasi panyungsi anjeun pikeun parentah tentang kumaha cara meungpeuk cookies sarta mekanisme tracking lianna. Ieu daptar manajemén privasi browser web Tumbu ogé bisa jadi mangpaat.

Catetan husus Ngeunaan Google Panyiaran Radio sarta Télévisi

Sagala advertisements dilayanan ku Google, Inc., sarta pausahaan filial bisa jadi dikawasa maké cookies. cookies ieu ngidinan Google pikeun nembongkeun Iklan dumasar kunjungan anjeun ka situs ieu sareng situs séjénna anu ngagunakeun jasa iklan Google. Diajar kumaha milih kaluar tina pamakéan cookie Google. Sakumaha didadarkeun di luhur, naon tracking dilakukeun ku Google ngaliwatan cookies sarta mekanisme sejen nunut ka kawijakan privasi Google sorangan.

Inpormasi kontak

Kapaur atanapi patarosan ngeunaan kawijakan privasi ieu bisa diarahkeun ka fitnessrebates@yahoo.com pikeun klarifikasi salajengna.


Affiliate Panyingkepan:

ramatloka ieu bisa nampa santunan pikeun purchases dijieun tina Tumbu ngarujuk. Nu boga website ieu, www.fitnessrebates.com, nyaéta pamilon dina Amazon associates, Linkshare, sarta Program Affiliate CJ.com, nu dirancang pikeun nyadiakeun sarana pikeun situs earn waragad iklan ku linking produk atawa jasa.

Panyingkepan of Connection Bahan:

Sababaraha tumbu dina tulisan kami téh "Tumbu affiliate". Ieu ngandung harti lamun klik link jeung meuli item / jasa, ramatloka ieu bakal nampa hiji komisi affiliate. Tumbu ieu bisa ngagunakeun software tracking pihak katilu. Ieu ngandung harti yén lamun klik link na buka buka situs anu dihasilkeun, cookie a bakal disetél dina web na panyungsi anjeun anu bakal ngakibatkeun ramatloka ieu pikeun nampa komisi a "mun" maneh mésér produk hiji dina tungtung séjén.

Paduli, FitnessRebates.com ukur ngajak produk atawa jasa anu kami yakin bakal nambahan nilai ka pamiarsa urang. Kami disclosing ieu saluyu jeung Komisi urang Trade Federal 16 CFR, Bagian 255: "Panungtun ngeunaan Mangpaat Endorsements na Testimonials".

Amazon Affiliate Panyingkepan bewara:

Jujul kabugaran nyaéta pamilon dina Program Amazon Layanan LLC associates, hiji program iklan affiliate dirancang nyadiakeun hartosna pikeun boga ramatloka earn waragad iklan ku iklan jeung linking mun amazon.com tur sagala ramatloka séjén nu bisa jadi gawe bareng Amazon Service LLC associates program

CJ, ShareASale, Clickbank Affiliate Panyingkepan bewara:

Jujul kabugaran ngiring dina CJ (Komisi simpang), ShareASale, sarta Clickbank affiliates program, sarta bisa dibayar lamun meuli produk / jasa atawa asup-up kanggo tawaran sanggeus ngaklik hiji link affiliate ti ramatloka jujul kabugaran. Catetan: The Komisi simpang & ShareASale program affiliate promotes angka nu gede ngarupakeun produk béda jeung atawa jasa ti angka nu gede ngarupakeun pausahaan béda.

DoubleClick DART cookie:

Google, salaku ngajual pihak katilu, migunakeun cookies pikeun ngalayanan Iklan on www.fitnessrebates.com. pamakéan Google tina cookie DART nyandak ka ngawula Iklan ka pamaké dumasar kana datangna maranéhna pikeun www.fitnessrebates.com na situs séjén dina Internet. Pamaké bisa milih kaluar tina pamakéan cookie DART ku ngadatangan kawijakan privasi jaringan ad na kandungan Google dina URL di handap - http://www.google.com/privacy_ads.html

Émbaran email

Lamun milih pakait sareng urang ngaliwatan email, urang bisa ngaropéa eusi talatah surelek anjeun bareng jeung
alamat surélék anjeun sarta réspon urang. Urang nyadiakeun protections sarua pikeun ieu komunikasi éléktronik anu kami employ dina pangropéa inpormasi narima online, mail na telepon. Ieu ogé lumaku mun anjeun ngadaptar pikeun ramatloka urang, ngadaptarkeun ngaliwatan sagala bentuk kami nganggo alamat surélék anjeun atanapi ngadamel beuli dina situs ieu. Kanggo inpo nu salajengna ningali kawijakan email di handap.

Kumaha Ulah Urang Pigunakeun Émbaran Éta Anjeun Nyadiakeun ka Kami?

Sacara lega diomongkeun, urang ngagunakeun informasi pribadi pikeun tujuan tina administering kagiatan bisnis urang, nyadiakeun
layanan palanggan jeung nyieun barang jeung jasa lianna sadia pikeun konsumén urang jeung calon nasabah.

Simkuring moal ménta pribadi-identifying informasi ngeunaan Anjeun mun anjeun didatangan kami
situs, iwal anjeun milih nyadiakeun informasi misalna mun kami, atawa baris informasi sapertos dijual atawa lamun heunteu
dibikeun ka pihak katilu unaffiliated tanpa persetujuan ti pamaké nu dina waktu kempelan.

Urang bisa nyingkab informasi lamun jum'atan dipaksa pikeun ngalakukeunana, dina basa sejen, lamun urang, dina iman alus, yakin yén hukum butuh atawa pikeun panangtayungan hak légal urang.

Kawijakan email

Kami komitmen ka ngajaga alamat e-mail Anjeun rahasia. Urang ulah ngajual, nyéwa, atawa ngajakan béréndélan langganan urang
ka pihak katilu, sarta kami moal nyadiakeun informasi pribadi anjeun ka sagala individu pihak katilu, pamaréntah
Agénsi, atawa parusahaan iraha wae iwal mastikeun compelled pikeun ngalakukeunana ku hukum.

Urang baris ngagunakeun alamat e-mail Anjeun solely nyadiakeun informasi timely ngeunaan ramatloka ieu sareng barang / jasa lianna anu bisa jadi sahiji kabetot ka anjeun.

Urang baris ngajaga inpormasi nu dikirim via e-mail anu luyu jeung hukum féderal lumaku.

Bisa-spam minuhan

Sasuai jeung Act bisa-spam, sadaya e-mail dikirim ti organisasi urang jelas bakal nangtang saha nu e-mail is tina
sarta méré informasi jelas dina sabaraha ngahubungan ngirim ka. Sajaba ti éta, sagala pesen e-mail ogé bakal ngandung
Inpo singket dina kumaha carana miceun diri ti milis urang jadi nu nampi moal e-mail salajengna
komunikasi ti urang.

Pilihan / milih-Out

situs kami nyadiakeun pamaké kasempetan pikeun milih-kaluar narima komunikasi ti urang na mitra kami ku maca
parentah unsubscribe lokasina di handap wae e-mail aranjeunna nampi ti kami dina kapan.

Pamaké anu euweuh keukeuh nampi newsletter atawa promosi bahan kami bisa milih-kaluar narima ieu
komunikasi ku ngaklik dina link unsubscribe dina e-mail.

Leave a Reply

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan / Affiliate Panyingkepan: ramatloka ieu bisa nampa santunan pikeun purchases dijieun tina Tumbu ngarujuk. Jujul kabugaran nyaéta pamilon dina Amazon Layanan LLC associates Program, hiji program iklan affiliate dirancang nyadiakeun sarana pikeun situs earn waragad iklan ku iklan jeung linking mun Amazon.com. Tempo kami "kabijakan privasi"Halaman pikeun info leuwih lengkep. Sakur advertisements dilayanan ku Google, Inc., sarta pausahaan filial bisa jadi dikawasa maké cookies. Cookies ieu ngidinan Google pikeun nembongkeun Iklan dumasar kunjungan anjeun ka situs ieu sareng situs séjénna anu ngagunakeun jasa iklan Google.