imah » Blog » A Guide to Proform Treadmills

A Guide to Proform Treadmills

The ProForm ngaran treadmill brand dihasilkeun ikon Kaséhatan sarta Kabugaran. Ikon Kaséhatan sarta Kabugaran nyaéta parusahaan dumasar kaluar tina Utah anu museurkeun kana manufaktur alat latihan. Ikon Kaséhatan & Kabugaran owns sababara merek treadmill tambahan kaasup NordicTrack,Healthrider, Sarta Freemotion. Anjeun bakal aya bewara nu unit treadmill ti tiap merk pisan idéntik lamun ngabandingkeun model ti tiap merk.

The ProForm ngaran merk tos ningkat drastis ngaliwatan sababaraha taun kaliwat. Aranjeunna geus ningkat jadi loba yén treadmill ProForm teh treadmill dipikawanoh ti Boston Marathon. Tega dina pikiran kumaha ogé yén aya hiji rentang vast treadmills dina ngaran merk ieu. efisiensi maranéhanana, durability, sarta harga greatly rupa-rupa.

ProForm boga rupa garis treadmill pikeun 2016. The Power Series pitur treadmills nu ngarugikeun $ 999 ka $ 1999. Steeper inclines anu kaasup dina Series pro jeung Boston Marathon Series kumaha ogé unit ieu bade hargana leuwih. Boston Marathon Treadmills mangrupakeun mesin paling canggih ProForm urang. Ieu anu dimaksudkan pikeun atlit anu ngajalankeun keur jam dina hiji waktu.

ProForm Marathon Treadmills

Boston Marathon treadmill

Marathon treadmills mangrupakeun pilihan ProForm paling mahal. Aranjeunna kuat sarta cukup awét mun ngarojong hiji 4 menit mil. Aranjeunna ngawengku program latihan Marathon pikeun starters salian atlit luhur. Pamilik tina Boston Marathon treadmill bisa ngalaman cushioning adjustable, hiji condong otomatis tur morosot, tambah workouts video tinggi-harti nya éta filmed dina kursus lomba Boston. The workouts ditembrakkeun dina 10 "warna layar rampa.

The variétas 2 anu Boston Marathon treadmill 3.0 jeung Boston Marathon treadmill 4.0. The 4.0 geus SpeedRing téhnologi. SpeedRing nyaéta kadali speed leungeun-haratis anu taps ladenan of Bluetooth.

Proform Thinline Treadmills

ProForm ngajadikeun treadmills meja unik. Model meja treadmill anu ProForm Thinline jeung ProForm Thinline Pro. Ieu unit adjustable bisa dipaké kalawan tablet anjeun atanapi komputer laptop.

Teu kawas paling treadmills meja, unggal meja ProForm treadmill boga hiji lagu lega tur dikemas kalawan fitur kaasup condong / turunna, 30 mun 40 workout aktip, sarta téhnologi iFit.

Proform Olahraga Series Treadmills

The ProForm Olahraga Series satisfies urang néangan alat-alat latihan nu leuwih affordable. Kalolobaan decks anu 60 "panjang jeung unggal treadmill anu SpaceSavers. A treadmill SpaceSaver bisa narilep vertikal pikeun maksimalkeun pungsi spasi lanté. The Proform Olahraga Series treadmills boga condong maxium of 12% na nu iFit diaktipkeun. The kaanggotaan iFit kumaha oge dijual nyalira. The motor tina treadmills ieu dibasajankeun 2.75 mun 3.5 HP.

Proform Performance Series

The Proform Performance runtuyan ngawengku sababaraha unit. The motor dina unit ieu dibasajankeun 2.0 mun 2.75 CHP. Unit dina serial kinerja gaduh inclines yen rentang ti 10-12%.

The decks on unit ieu pondok yén beuki luhur-tungtung Proform model. Kalolobaan decks dina runtuyan pagelaran téh 55 "panjang. treadmills ieu bisa dibasajankeun $ 400- $ 800. Umumna jaminan unit ieu hiji patempatan sataun na sataun buruh.

Proform Power Treadmills

The ProForm Power Series treadmills mangrupakeun hiji hambalan up ti Series Performance. The treadmills kasampak sarupa, tapi dina HARANSI anu panjang. The kakuatan 1495miheulaan Series Power. Cai mibanda hiji condong jeung turunna, a 10 "layar rampa, 34 diwangun-di program workout tur ngawaskeun denyut jantung nirkabel. Bagian dina sababaraha treadmills kakuatan nu ditutupan pikeun 5 taun. Dibanderol dina $ 1500, anu Power 1495 nyaeta diantara pisan pangalusna nilai ProForm nu keur shopper home treadmill umum. Unggal treadmills dina serial kakuatan ngabogaan 3.0 atanapi 3.5 CHP motor, a 20 pinuh "x 60" lagu, sarta condong otomatis 15%. Unggal salah sahiji runtuyan kakuatan isiFit-siap.

Proform Treadmills Pro

The ProForm Pro Series pitur téhnologi ngarah Proform urang luar tina Marathon treadmill lineup. Aya treadmills 4 dina séri ieu. The motor ti rentang runtuyan Pro Proform ti 3.5 mun 4.25 CHP. The treadmills runtuyan Pro Fitur hiji condong of 15% salian -3% turunna. treadmills ieu ogé iFit cocog. The treadmill paling ongkosna mahal dina serial Pro teh Pro 900 treadmill. The 900 treadmill Pro geus anyar geus diropéa pikeun 2016 jeung ciri anu 10 "layar rampa.


Tabungan badag di ProForm.com

Hal nice ngeunaan Proform nyaeta aranjeunna nawiskeun treadmills pikeun nyocogkeun anggaran nanaon. Harga dibasajankeun $ 399 ka $ 3999. Mun anjeun hiji avid runner, Anjeun bisa milih modél dasar atawa hal langkung refined. Paling treadmills Proform bisa narilep up. belts treadmill anyar Proform urang nu cushioned kacida alusna pikeun deflect shock. Sababaraha model langkung mahal malah ngantep anjeun nganonaktipkeun cushioning mun simulate latihan outdoor. Proform HARANSI jasa rupa-rupa ton. A treadmill Marathon bisa nutupan bagian nepi ka 6 taun. Sababaraha model ramah anggaran kumaha oge ukur datangna ku jaminan kuli 90 poé jadi nyieun tangtu eusina PR Anjeun saencan Anjeun mutuskeun meuli treadmill Proform.

Leave a Reply

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan / Affiliate Panyingkepan: ramatloka ieu bisa nampa santunan pikeun purchases dijieun tina Tumbu ngarujuk. Jujul kabugaran nyaéta pamilon dina Amazon Layanan LLC associates Program, hiji program iklan affiliate dirancang nyadiakeun sarana pikeun situs earn waragad iklan ku iklan jeung linking mun Amazon.com. Tempo kami "kabijakan privasi"Halaman pikeun info leuwih lengkep. Sakur advertisements dilayanan ku Google, Inc., sarta pausahaan filial bisa jadi dikawasa maké cookies. Cookies ieu ngidinan Google pikeun nembongkeun Iklan dumasar kunjungan anjeun ka situs ieu sareng situs séjénna anu ngagunakeun jasa iklan Google.