imah » Blog » 9 Cara Anjeun tiasa naekeun Sistem Imunisasi Salila Pandémik

9 Cara Anjeun tiasa naekeun Sistem Imunisasi Salila Pandémik

Datar Belly Fix

Aya seueur warta bentrok ngaraosan ngeunaan COVID-19. Tapi, pangertosan dasar nyaéta yén panyakit pernapasan ieu nuju nyababkeun maotna di individu anu ngagaduhan sistem imun anu langkung lemah atanapi dina jalma anu ngagaduhan masalah kaséhatan sanés.

Janten, éta henteu heran yén jutaan jalma parantos nyandak minat pikeun kasehatan sareng nyiar ningkatkeun sistem imunitas awakna. Upami anjeun nampi prosedur anu diperyogikeun, wartos anu saé nyaéta anjeun tiasa ngadamel pertahanan awak anjeun dina waktos anu cekap.

Ngeureunkeun Coronavirus Kumaha Ngalakukeun Sistem Imunina Salila Pandémik

Ieu mangrupikeun 9 cara anu nunjukkeun anjeun kumaha naekeun sistem imun anjeun dina pandém! Ieu 9 tip dorongan kekebalan bakal masihan anjeun pinggiran sapanjang ieu wabak.

1. Vitamin C

Sadayana terang yén ieu mangrupikeun vitamin anu paling sering disarankeun pikeun merangan selesma sareng nyingkahan influenza. Nanging, awak manusa henteu ngagaduhan kamampuan pikeun nyimpen vitamin C. Janten, anjeun kedah nyandak suplemén vitamin C unggal dintenna. Éta tiasa janten chewable tablet, gummies, atanapi jinis anu larut dina cai sapertos emergen-C.


Salila ieu jaman anu bahaya, anjeun langkung saé nampi dosis poean anjeun nganggo suplemén, tinimbang nyobian ngalaksanakeun kabutuhan sapopoéna ku jus jeruk jeruk atanapi nyayogok brokoli.

2. Néng

Mineral anu sering teu dipaliré, séng gaduh seueur mangpaat. Awak anjeun moal tiasa ngahasilkeun deui. Anjeun kedah proaktif nganggo meakeun éta.

Anjeun tiasa sacara gampil mésér suplemén séng ti toko kaséhatan online atanapi offline. Cukup perséntase unggal dinten diperyogikeun pikeun ngajaga tingkat kasihatan optimal.

Néng bakal ngabantosan ningkatkeun sistem imun awak anjeun, ngirangan peradangan, nyepetkeun penyembuhan sareng ngirangan résiko tina panyakit anu aya umur. Ieu penting pisan ayeuna sabab individu langkung lami langkung rentan ka COVID-19.


3. Probiotik

Probiotics bakal ningkatkeun kaséhatan usus anjeun sareng salaku hasilna, résistansi anjeun bakal langkung kuat. Éta ngabantuan dina produksi antibodi sareng ogé nyababkeun paling seueur masalah kaséhatan engapan. Anjeun pasti badé ngirangan probiotics.

Yogurt, miso, kombucha, kimchi sareng tempe mangrupakeun probiotics alus teuing pikeun diet anjeun.

4. Suplemén Minyak Bawang bodas

Bawang bodas nyaéta hiji booster kekebalan, sareng allicin éta kalebet sipat médis. Bawang bodas mangrupikeun salah sahiji pangan anu paling épéktip sareng éta tiasa kagum pikeun ngahindarkeun panyakit sareng ningkatkeun kaséhatan umum.

Anjeun tiasa kéngingkeun sababaraha toko kaséhatan sareng nyandak kapsul atanapi 2 dinten-dinten. Nalika ngadangu bawang bodas hébat, suplemén langkung gampang sareng langkung saé saprak anjeun kedah nyandak seueur bawang bodas pikeun nyandak jumlah anu sami tina allicin anu anjeun tampa tina kapsul.


Anjeun nyobian ngarobih COVID-19, sanés Dracula. Pil anu gampang pikeun ngelek.

5. Latihan

Timer mandiri henteu hartosna hibernasi. Latihan bakal ningkatkeun kekebalan anjeun ku kéngingkeun sirkulasi getih anjeun sareng ningkatkeun kakuatan sareng daya tahan anjeun.

Sanaos anjeun macét di bumi, aya ton latihan bumi anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun latihan olahraga sapopoé. Terus sareng cobian program latihan di bumi sapertos P90X atanapi Insanity Max. Anjeun bakal kaget kumaha nangtang latihan ieu. Lakukeun latihan anjeun ti kaamanan sareng kanyamanan di bumi anjeun! Kaduruk kalori sareng nyepak endorphins sareng Beachbody on Permintaan!

Punten dicatet yén latihan ekstrim tiasa nurunkeun kekebalan anjeun. Janten, latihan sapopoé tapi ulah kaleuleuwihi. Kalayan koronavirus badé sakitar, anjeun henteu hoyong sistem imun awak anu langkung lemah.

Upami Anjeun hoyong milarian rencana latihan anu saé khusus pikeun awéwé, kami ogé nyarankeun Danette May's DVD Flat Belly Gancang anu anjeunna masihan biaya gratis ukur pikeun waktos kawates. Sadaya anjeun kedah mayar mangrupikeun biaya leutik kanggo pengiriman.

Harun sareng Paulus rencana latihan kuarantin ogé pilihan anu hébat. Dina ngan 90 menit saminggu, online ieu, rencana latihan home bakal ngabantosan anjeun latihan tanpa gim anu hartosna anjeun tiasa ngawangun, leungit beurat, sareng tumbuh langkung kuat salami Coronavirus Quarantine.

Latihan pikeun ngesang sareng ngompa haté anjeun, tapi henteu damel énggal-énggalkeun diri anjeun ka titik kacapean sareng pajak sistem saraf utama Anjeun sacara henteu aya gunana.

6. Saré

Meunang 7 dugi ka 8 jam sare sadinten. Awak anu santai ogé nyaéta awak anu langkung séhat sareng langkung kuat.

7. Rugi beurat

Lamun anjeun kucara kaleuwihan pon, kaséhatan anjeun bakal ningkatkeun. Sareng sadaya kakurangan dahareun di toko grosir, ayeuna mangrupikeun waktos sapertos anu mana waé pikeun ngadopsi rencana puasa intermittent pikeun leungit beurat.

Héran naon anu intermittent puasa nyaéta sadayana? Shaum intermittent utamana mah ngeunaan naon anu anjeun tuang ... éta langkung seueur nalika tuang siang sadinten. Ieu dasarna mangrupikeun pola tuangeun anu nyauran antara usum puasa sareng tuangeun. Éta henteu netepkeun tuangeun anu mana anjeun kedah tuang tapi henteu langkung pas anjeun kedah tuang. Dina hormat ieu, sanés mangrupikeun diet anu aya dina akal tapi langkung akurat dijelaskeun salaku pola tuangeun.

Gancang RFL Lean mangrupikeun program puasa intermittent 12 minggu anu saé anjeun tiasa ngamimitian ku kanyamanan bumi anjeun. Éta hadir kalayan panduan lengkep, kalkulator, program latihan sareng seueur deui anu nunjukkeun anjeun naon anu kudu anjeun laksanakeun pikeun leungit gajih awak, ngajaga otot, sareng ngawangun awak anu ramping, olahraga.

Sistem kekebalan anjeun bakal nampi dorongan sareng kaséhatan anjeun bakal ningkatkeun sacara saé upami anjeun nuturkeun rencana tuang anu ditangtoskeun sareng ngadamel beurat anjeun. Upami anjeun tuang salad (anu kami nyarankeun) salaku bagian tina rencana leungitna beurat anjeun, kami nyarankeun yén anjeun nyandak tampilan bahan ganti salad luhur pikeun leungitna beurat.

8. Kecanduan Ngaganggu

Udud ngarokok. Ngaleutikan asupan alkohol anjeun. Potong asupan gula anjeun sareng tujuan pikeun ngaluarkeun kabiasaan anu teu damang anu anjeun gaduh.

Éta bakal sesah… tapi éta diharepkeun Ngabagéakeun kasusah sareng ngatasi éta. Sakali kabiasaan ngabahayakeun ieu dileungitkeun, anjeun bakal ngaraosan sareng katingalina janten brand anyar anjeun.


9. Ngabersihan diri

Dasar kabersihan sapertos ngumbah leungeun sacara teratur, henteu ngarampa beungeut anjeun nalika anjeun ka luar sareng mandi waktos anu anjeun balik di bumi sadaya penting sanajan gampang rutin anu bakal naekeun sistem imun awak anjeun.

Nalika anjeun balik ka luar ti luar, AYA calik dina sofa atanapi ranjang. Anjeun henteu ngartos naon kuman dina baju anjeun ... sareng anjeun henteu kedah nyebarkeun éta produk anu sanés di bumi anjeun. Simpen baju anjeun dina mesin cuci langsung, mandi, teras pasang baju bersih.

Ku nangkeup 9 tip ieu ngeunaan cara ningkatkeun sistem imun anjeun dina pandém, anjeun bakal ningkatkeun kekebalan awak sareng nawiskeun diri anjeun gelut ngalawan COVID-19 atanapi panyakit sanés anu nyobian tetep dina awak anjeun.

Leave a Reply

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan / Affiliate Panyingkepan: ramatloka ieu bisa nampa santunan pikeun purchases dijieun tina Tumbu ngarujuk. Jujul kabugaran nyaéta pamilon dina Amazon Layanan LLC associates Program, hiji program iklan affiliate dirancang nyadiakeun sarana pikeun situs earn waragad iklan ku iklan jeung linking mun Amazon.com. Tempo kami "kabijakan privasi"Halaman pikeun info leuwih lengkep. Sakur advertisements dilayanan ku Google, Inc., sarta pausahaan filial bisa jadi dikawasa maké cookies. Cookies ieu ngidinan Google pikeun nembongkeun Iklan dumasar kunjungan anjeun ka situs ieu sareng situs séjénna anu ngagunakeun jasa iklan Google.