imah » Blog » 10 Kabugaran Tips pikeun Beginners

10 Kabugaran Tips pikeun Beginners

Tone Rapid

Kabugaran Tips pikeun Beginners

Gym nyaéta ImahMikiran dimimitian workout rutin? Mimitina bade a gym waktos? Paké tips 10 kabugaran ieu keur beginners mun pastikeun yén anjeun ngahontal tujuan Anjeun.

1. Jieun workout anjeun Worth Éta

Lamun maksudna pikeun meunang nu leuwih seueur tina sési latihan, anjeun kudu tetep dina pikiran nu sabudeureun 80% tina hasil nu meunang tina workout anjeun sabenerna asalna ti ngan 20% tina workout Anjeun.

Anu ngandung harti yén dina sési sajam urang, ngan 12 menit tina workout bakal nyumbang kana mayoritas hasil Anjeun. Anjeun bakal kedah ngadamel jelema menit bener cacah. Paké ketak sanyawa nu leuwih ti ngan hiji group otot dianggo dina waktos ka bener ngamangpaatkeun waktos Anjeun.

2. Salawasna Inget Ka Dahar Sehat

Sagala awakna shaping gol ngan bisa dihontal ku dahar a diet sehat. Lamun nuju pos ka gim ku kituna anjeun bisa balik jeung dahar a cheeseburger ganda ku 2-jalma porsi of French fries, anjeun moal ngalakukeun awak anjeun sagala nikmat. Lamun anjeun balik balanja grocery, meuli snacks cageur tinimbang junk dahareun.Janten Inspirasi nu

Anjeun kudu ningali ka eta nu tuang di moderation, sarta tega dina pikiran yén lamun nuju ngaduruk kaluar leuwih kalori, anjeun bakal kudu ngahakan saeutik saeutik leuwih pikeun mastikeun nu gaduh tanaga cukup keur saeusi poé. Saimbang gizi anjeun sarta ulah diets lemak.

3. Ngarobah Dahar Kabiasaan anjeun

Anjeun kudu mastikeun yén anjeun tuang leres sakumaha ogé ngahakan séhat. Dahar leres ngawengku dahar di kali bener dina sapoe. Leungit sarapan téh gagasan bener dahsyat jeung anjeun kedah teu dahar telat peuting boh. Dahar telat waktu peuting atawa nalika anjeun bosen ngan ngabalukarkeun consuming kalori perlu. Nyarita ka palatih pribadi ngeunaan naon anu nguntungkeun anjeun ku kituna anjeun bisa ngahontal cita anjeun.

4. Rencanana Latihan rutin anjeun

Pikeun mastikeun yén anjeun nyaho ngan lamun nu nuju bade latihan jeung lamun anjeun bisa kasampak maju ka sababaraha waktu recovery, anjeun estu kedah ngembangkeun rencana a. Inget pikeun ngawengku poé sésana tur jadi wijaksana ngeunaan sabaraha waktos bébas anjeun boga.

Pernah Gets gampang Anjeun Ngan Cokot kuatInget tetep kalawan jadwal Anjeun saloba mungkin jadi nu teu meunang kana watek skipping gim. Skipping gim teuing mindeng nyaéta watek goréng. Anjeun moal bisa achievable gol Anjeun lamun meunang dina watek leungit workout Anjeun.

5. Jieun A 100% komitmen pikeun Kabugaran

Anjeun kudu inget yen transformasi awak anjeun perlu bakti lengkep ti anjeun. Anjeun teu bisa skip atawa dua dinten aya kalana, sabab ngarasa jadi sanajan anjeun pantas sapoé pareum. Rencana lamun dinten sésana anjeun bakal tur lengket éta. Malah lamun boga lalampahan rencanana, didatangan gym lokal, sarta pastikeun nyandak sajam ti unggal poé tunggal digawekeun kaluar. Cicing dina tara jeung dahar cageur teuing.

6. Ulah Anggap Preconceptions Pasang Anjeun Pareum

Mun anjeun anu bikang anu keur nyoba leungit beurat tur ngamekarkeun ramping jeung inohong Petite, éta gampang pikeun nempo hiji bodybuilder bikang sarta dumadakan panik.

kanyataanana téh nya éta ampir teu mungkin keur awéwé ka bulk kawas nu; merlukeun rencana jeung usaha nu tangtu. Anjeun moal balik salah lamun lengket program anu palatih pribadi anjeun geus dibikeun anjeun.Excuses Dont kaduruk Kalori

7. Lengket Dasar

Anjeun kudu inget yen anjeun ukur meunang dimimitian ku kabugaran. Dina urutan ulah tatu na ulah putting diri kaluar neraskeun sareng latihan, anjeun kedah pastikeun yén anjeun ngenalkeun diri kalayan latihan dasar.

Dimimitian ku sababaraha sesi lampu lajeng ngalegaan program workout anjeun anjeun jadi leuwih yakin jeung salaku tingkat kabugaran anjeun ngawitan naek.

8. Nyiapkeun Pikeun rutin Anyar anjeun

Pastikeun yén anjeun sangkan diri aya jeung workout sarta boga rencana kasar kumaha anjeun hoyong workout anjeun pikeun balik. Anjeun kudu datang nepi ka sababaraha gol realistis teuing, jadi lamun keukeuh kudu abdominals 6-pak, Tujuan pikeun ngahontal sababaraha harti otot dina 6 bulan atawa lamun hoyong leungit 20 pon, pastikeun yén timeframe nu disetél pikeun diri mungkin. Taya palatih pribadi bakal tiasa nulungan anjeun lamun anjeun teu nyaho naon tujuan anjeun téh.

Awak Achieves naon pikiran percaya motivasi9. Inget pikeun ngalakukeun Cardio

Rék boga abdominals 6-pak, biceps badag, sarta suku anu kuat? Anjeun teu bisa meunang eta hal ku ngan ngangkat beurat. Anjeun kudu inget kana ngalakukeun cardio ogé. Aya rupa-rupa mesin sadia di paling klub kaséhatan. Paling gyms gaduh treadmills, ellipticals, bikes latihan, sarta mesin rowing.

Anjeun kudu mastikeun yén anjeun ngaduruk kaluar gajih ku ngajalankeun sering cardio sarta ahirna harti otot anjeun bakal mimiti némbongkeun.

10. Ulah Kudu Intimidated di Gym

Anjeun kudu inget yen dulur di gim aya dina kaayaan anu sarua, sarta teu dulur téh bodybuilder 20 taun heubeul. Unggal jalma nyaéta aya pikeun ngahontal sababaraha tipe gawang jeung dulur boga ngamimitian wae.

Ulah salempang ngeunaan jalma séjén ngan difokuskeun gol sorangan sarta ngalakukeun workout Anjeun. Mun anjeun geus sieun workout ku diri, workout kalawan sobat atawa ngalakukeun hiji kelas latihan kalayan jalma séjén.

Ngagaduhan tips workout séjén? mairan di handap

Leave a Reply

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan / Affiliate Panyingkepan: ramatloka ieu bisa nampa santunan pikeun purchases dijieun tina Tumbu ngarujuk. Jujul kabugaran nyaéta pamilon dina Amazon Layanan LLC associates Program, hiji program iklan affiliate dirancang nyadiakeun sarana pikeun situs earn waragad iklan ku iklan jeung linking mun Amazon.com. Tempo kami "kabijakan privasi"Halaman pikeun info leuwih lengkep. Sakur advertisements dilayanan ku Google, Inc., sarta pausahaan filial bisa jadi dikawasa maké cookies. Cookies ieu ngidinan Google pikeun nembongkeun Iklan dumasar kunjungan anjeun ka situs ieu sareng situs séjénna anu ngagunakeun jasa iklan Google.